Skolvaktmästares sång av Journey’s ”Don’t Stop Believin'” goes viral!

2022-07-01

Du vet aldrig var du kommer att hitta nästa fantastiska röst! Men mun till mun så har ryktet börjat spridas om Richard Goodall, en vaktmästare i grundskolan som framförde en cover av Journeys ”Don’t Stop Believin'” för en publik av ungdomar på en skolsamling som mera tog formen av en konsertupplevelse.

Goodall, som kommer från Terre Haute, Indiana, USA, gick avslappnat fram till mikrofonen med hjälp av en boombox för musikaliskt ackompanjemang och visade barnen att han hade en fantastisk röst. Som du kan höra i videon som delas nedan kan ett hörbart ”Oh god”, höras från en publikmedlem efter att han sjöng den första raden. Och barnen kom också in i stämningen, först viftades med armarna till låten för att sedan långsamt komma upp på fötterna för att dansa med. Och efter sången så får Goodall en stående ovation av publiken.