Kvinna födde barn under Metallica konsert!

2022-05-11

En kvinna födde ett barn under Metallicas konsert i Curitiba, Brasilien den 7 Maj. Tatueraren Joice M. Figueiró var gravid i vecka 39 när hon gick på Metallicas spelning på Estádio Couto Pereira, som var en del av Metallicas sexdagarsturné i Sydamerika.
Joice, som satt i den tillgängliga/funktionshindrade delen av arenan, mådde bra under förbandens spelningar, Ego kill talent och Greta Van Fleets, men började få sammandragningar när Metallica äntrade scenen. Strax efter gick vattnet och det fanns inget tid till att ta henne till sjukhuset så hon fick föda barnet på plats.
”Luan Figueiró came into the world on 05/07/2022 at 23:15 shaking all the metal structures”, skrev hon på Instagram. Enligt Joice spelade bandet den sista låten i sin uppsättning, ”Enter Sandman”, vid födelsetiden. ”Vid varje show jag går på måste något hända, men den här gången tror jag att jag har överträffat mig själv”, kommenterade hon på den sociala medieplattformen. Figueiró tillade att hon var fysiskt bra, men ändå försökte bearbeta det som just hade hänt. ”Jag köpte den här biljetten för tre år sedan och jag trodde aldrig att något sådant här skulle hända.

Källa: Blabbermouth

Bild: Kreepin Deth (CC BY 3.0)

Den här kanalen spelar enbart Metallica!