Kiss släpper nytt live album från 1996

2022-04-02

Den 10 juni släpper rockikonerna KISS nästa del av deras populära ”Off The Soundboard” officiella live bootleg-serie med ”Off The Soundboard: Live At Donington 1996”. Albumet är inspelat under Monsters Of Rock-festivalen på Donington Park i England den 17 augusti, 1996. Detta är den senaste i en serie livesläpp från bandet och kommer att vara tillgänglig att streama och ladda ner. De finns även med en tre-LP standard svart vinyluppsättning, en två-CD-uppsättning och för de riktiga entusiasterna så kommer en tre-LP i begränsad upplaga pressas på 180 grams röd vinyl som endast blir tillgänglig via den officiella KISS onlinebutiken.


”Off The Soundboard: Live At Donington 1996” spelades in under det sista året av den ursprungliga upplagan av den berömda årliga musikfestivalen som hölls på Donington Park i Leicestershire, England.

Denna kanalen spelar enbart Kiss